BogdanB Опубликовано: 20 июля 2020 Жалоба Поделиться Опубликовано: 20 июля 2020 Я недавно знайшов мапу молдавий і дивися за фортифікації Рені. Я тоді нечаїно на трапив також тоді на якесь місто яке називається Тібак/Тибак. На мапі показувало що там була якась оборона споруда. Я пізніше подивився на Google maps і побачив що там є якийсь дивний формат круга, ніби як вали города. Що ви думаєте? Мапа Descriptio Moldaviae від Dimitrie Cantemir Google Maps форма вала Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Arsen Замки -Тернопільщини Опубликовано: 27 июля 2020 Жалоба Поделиться Опубликовано: 27 июля 2020 На карті не показано якесь конкретне укріплення, а скоріше важливість міста. Можна це трактувати як символ того що місто було укріплене. В любому випадку, мені здається що ми маємо справу з більшим укріпленням ( у випадку укріпленого міста) а ніж те що ви показали. Доречі, де знаходяться ці "вали" які ви знайшли? Мені здається, що першим ділом потрібно локалізувати міста Tibak та Tintul (?) а вже затім шукати місце укріплень і т.п. Судячи з того що ці два міста (або містечка) мали знаходитися в районі 30 км на відрізку між Ізмаїлом та Кілією, я думаю що місто Tibak могло знаходитися на місці сучаного с.Кислиця, а Tintul на місці с.Стара Некрасівка. Правда я зовсім не знайомий з місцевістю. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Рекомендованные сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.