Filin Posted May 27, 2012 Report Share Posted May 27, 2012 ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ Й НАУКИ ЧЕРКАСЬКОЇ ОДА ЧЕРКАСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ ТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ЧЕРКАСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІМ. БОГДАНА ХМЕЛЬНИЦЬКОГО СХІДНОЄВРОПЕЙСЬКИЙ УНІВЕРСИТЕТ ЕКОНОМІКИ Й МЕНЕДЖМЕНТУ НАЦІОНАЛЬНИЙ ІСТОРИКО-КУЛЬТУРНИЙ ЗАПОВІДНИК "ЧИГИРИН" МЕДВЕДІВСЬКА ЗОШ І-ІІІ СТУПЕНІВ ІМ. МАКСИМА ЗАЛІЗНЯКА ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ "МОЛОДЬ ЗА ВІДРОДЖЕННЯ СЕЛА" 20 жовтня 2012 року проводять Четверту науково-краєзнавчу конференцію "Залізнякові читання", присвячену пам’яті гетьмана Максима Залізняка та покликану активізувати місцеві краєзнавчі студії серед учнівсько-студентської молоді, краєзнавців та наукових співробітників. Читання відбудуться на базі Медведівської ЗОШ Чигиринського району Черкаської області. Для участі у конференції необхідно до 1 травня 2012 р. надіслати до Оргкомітету анкету учасника конференції та матеріали для публікації. Матеріали для участі у конференції надсилаються вкладеними файлами на E-mail: konf@k2k.org.ua. Робоча мова конференції – українська. Напрямки роботи конференції: Історія мого села/міста Топоніміка мого села/міста Пам’ятки археології мого села/міста Пам’ятки архітектури мого села/міста Звичаї та традиції мого села/міста Видатні земляки мого села/міста Усна історія мого села/міста Пам’ятки природи мого села/міста. Вимоги до оформлення тез: Обсяг статей до 10 сторінок. Електронний варіант публікації подається у форматі *.doc. Назва файлу повинна містити прізвище автора, назву секції (зразок: ivanov_arheologia.doc). Редактор: Word for Windows, версія – не нижче 6.0. Розмір аркуша: А4 (297х210), орієнтація книжкова. Поля: всі – 2 см. Шрифт Times New Roman, кегль 12; міжрядковий інтервал – 1. Малюнки, таблиці та інші графічні зображення подаються вкладеними файлами у форматі .jpeg, .tif. Тези повинні мати наступну вихідну інформацію: а) прізвище та ім’я автора – вирівнювання по правому краю, курсив; б) повна назва навчального закладу або наукової установи, яку представляє автор – з нової строки, вирівнювання по правому краю, курсив; в) через одну строку симетрично по центру назва статті великими літерами, напівжирний шрифт. Через одну строку після назви основний текст статті (вирівнювання по ширині), абзац – 1 см. Для встановлення абзацу не використовувати пробіли й Tab! Список джерел та літератури подається в кінці статті через одну строку після основного тексту. Слова "посилання" або "література" вказувати не потрібно. Джерела вказуються в порядку згадування у тексті. Посилання в тексті вказуються в квадратових дужках: порядковий номер джерела та сторінка(и). Посилання на декілька джерел розділяються крапкою з комою (напр.: [1, 22–23; 2, 34]). Бібліографічний опис джерел і літератури здійснюється відповідно до вимог ВАК (див. Бюлетень ВАК України. – 2008. – № 3). Не допускається використання переносів, нумерації сторінок, колонтитулів. Лапки у тексті використовувати за зразком: “лапки”. Тези мають бути ретельно вичитані та відредаговані, не містити орфографічних, пунктуаційних та стилістичних помилок. Тези доповідей будуть опубліковані у збірнику матеріалів конференції. Оргкомітет залишає за собою право відбору матеріалів для публікації у збірнику конференції. Детальнішу інформацію про конференцію можна отримати за телефонами: (0472) 56-55-37, (067) 476-25-26 – оргкомітет E-mail: konf@mills.org.ua Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts