gutsulsky Posted January 18, 2012 Report Share Posted January 18, 2012 Обговорюється цей об'єкт: Замок в пгт. Перегинское Приблизне розміщення Перегінського замку. Чорною лінією обведено приблизно лінії валів (не збереглися), червоною лінією обведено укріплену резиденцію Балабанів, в якій зараз багатоквартирний будинок 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filin Posted January 18, 2012 Report Share Posted January 18, 2012 Привязку замчища делали по сохранившемуся зданию? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gutsulsky Posted January 18, 2012 Author Report Share Posted January 18, 2012 Я там був. Оборонний палац Балабанів зберігся дуже добре, з башточками, потужні стіни і великі старовинні підземелля. Бачив гіпотетичну реконструкцію бастіонного деревяного укріплення, по ньому окреслив приблизно розмір довколишнього укріплення. Здається навіть є залишки валів, але це не можу точно сказати, потрібно по обєкту попрацювати ще Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filin Posted January 18, 2012 Report Share Posted January 18, 2012 В 18.01.2012 в 22:02, gutsulsky сказал: Я там був. Оборонний палац Балабанів зберігся дуже добре, з башточками, потужні стіни і великі старовинні підземелля. Ирина у себя на сайте об этом писала, рассказ в картинках, что радует. В 18.01.2012 в 22:02, gutsulsky сказал: Бачив гіпотетичну реконструкцію бастіонного деревяного укріплення, по ньому окреслив приблизно розмір довколишнього укріплення. Об этой гипотетичной реконструкции идёт речь? В 18.01.2012 в 22:02, gutsulsky сказал: Здається навіть є залишки валів, але це не можу точно сказати, потрібно по обєкту попрацювати ще Если месторасположение замчища точно известно, то найти следы укреплений куда проще... Присмотримся, при случае Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gutsulsky Posted January 18, 2012 Author Report Share Posted January 18, 2012 Ключова фраза Допоміг путівник Олександар Федоріва "Івано-Франківськ та область" Гіпотетична реконструкція саме та Боюся помилитися, але здається адреса Шкільна 15 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filin Posted October 11, 2013 Report Share Posted October 11, 2013 Ольга Тихонова, воспитаница "Львівської Політехніки", пишущая магистерскую работу по замкам Ивано-Франковской области, поделилась с нами следующими интересными материалами по замку: Западный фасад замкового дворца (май 2013): Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Status Posted May 2, 2017 Report Share Posted May 2, 2017 В 18.01.2012 в 23:29, gutsulsky сказал: Боюся помилитися, але здається адреса Шкільна 15 Шкільна 6, якщо бути точним. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filin Posted January 14 Report Share Posted January 14 Ольга Тихонова, материалы которой о замке я уже публиковал ранее в этой теме, недавно на конференции в Варшаве показала ещё несколько кадров по теме этого объекта: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts