BogdanB Опубликовано: Во вторник в 03:08 AM Жалоба Поделиться Опубликовано: Во вторник в 03:08 AM замок монастир був заснований 1630 року магнатом Янушем Тишкевичем для дячність із вілненя атарского полону. Тема про оборонного монастиря босих кармелітів є дуже цікава але вона не є головною метою цього посту, Я хочу заявити увагу на цікаву річ про стіновий мур який продовжується від самого монастиря вздовж річкового берега. На малюнках художника Карла Сестеро де Лаутерекена (1889), є цікава зображення стіни з вигляді бійницями. Мур зупиняється недалеко від структури у гіпотетичній вигляді брами з мурованим віздом. друге зображення і провдовження панорами, є зображення стіноподібноі спорудою відразу заді ворот і далі у провдож стіни лінії є пересікання дивної форми будівлі, що нагадує вежу. Це може бути випадковість що будівля нагадує вежу; однак, через форму конструкції, отвори в неї не є подібніь будь-які інших будівлоїх вікон навколо, і форма нагадує Шаргородської вежі. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
BogdanB Опубликовано: Во вторник в 03:10 AM Автор Жалоба Поделиться Опубликовано: Во вторник в 03:10 AM Стіна з’являється кількох інших малюнках і, здається, залишається тоїже самою крім змінами бійниців але найбільш інтригуючим для мене є ранні фотографії монастиря, які показують залишки стін з боку. Це підтверджує що стіна існувала і не була фальсифіковано намальована. Стіна мала фортифікаційне призначення, але чи воно вважалася частиною міських укріплень чи продовженням власності монастирів як у Летичів Я сам не можу сказати тілки археологічні дослідження може дати нам відповіді про те що воно було. фотографії з сайту Мій Бердичів та shargorod.net Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на других сайтах More sharing options...
Рекомендованные сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.