Перейти к публикации
Замки и Крепости Украины - Форум

ИванКапустин

Пользователи
  • Публикаций

    0
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Посетители профиля

Блок последних посетителей выключен и не отображается другим пользователям.

ИванКапустин's Achievements

Наблюдатель

Наблюдатель (1/4)

0

Репутация

Обо мне

Ви можете також залишити своїх діток на майданчику, яка буде під відеоспостереженням. В закладі є камери відеоспостереження, які розміщені по всій території комплексу. На території велика кількість зелених рослин, клумб, квітів. Вся територія огороджена, ви можете бути впевнені, що будете відпочивати в комфорті, адже за комплексом стежить охорона. В готельних номерах знаходиться все саме необхідне для комфортного перебування на території. 
Ви можете отримати масу позитивних емоцій і провести відпустку не на жарт. На mojo. Lutsk.ua вас очікує велика кількість цікавих заходів, про які можна отримати інформацію у адміністраторів. На ресурсі  https://mojo.lutsk.ua/  ви можете також забронювати столик на певний день. У комплексі оптимально перебувати у вихідні та святкові дні. Є компактна стоянка, де будь-який бажаючий може залишити свій автомобіль. 
Варто сказати і про те, що кухня в цілому вишукана. Соковите м'ясо будь-яких сортів, є різні сорти риби, яку вам можуть приготувати під замовлення. Ви можете насолоджуватися відпочинком в заміському комплексі і отримувати велика кількість позитивних емоцій. За всім питань сміливо можна звертатися до консультантам. Фахівці компетентні і зможуть надати потрібну довідку по будь-яким питань.

×
×
  • Создать...