Перейти к публикации
Замки и Крепости Украины - Форум

Каменец-Подольский: Приспособление комплекса сооружений Русских ворот для нужд туристической инфраструктуры (студенческий проект)


Рекомендованные сообщения

Обсуждается этот объект: Русские ворота городских укреплений Каменца


Такой вот студенческий проект, засветившийся в новости от НИАЗ "Каменец":

Цитата

Серед дипломних проектів 2016 року значно зросла хочу кількість розроблених проектів, які висвітлюють питання реставрації та відтворення історичних пам’яток в  НІАЗ «Кам’янець». Це складні в опрацюванні теми, котрі вимагають кропіткої роботи студента в якості історика, дослідника. І тому це під силу не кожному. Такими сміливцями цього року виявились А.Вільчинський та А.Єфименко, котрі плч-о-пліч трудились над розробкою комплексного проекту «Пристосування будівель Руської брами для потреб туристичної інфраструктури», «Інтер’єри та дизайн історико-культурного середовища комплексу Руської брами». Дві теми висвітлили три напрямки розробки проекту: відновлення повного комплексу фортифікаційної системи на кінець 18 ст., реставрація окремих елементів комплексу, покращення умов перебування туристів під час проведення культурно-освітніх заходів. Минулого року самотужки нам вдалось відкрити бійниці на другому рівні Казематної куртини, а вже нині студенти активно використали новинку в розробці проекту інтер’єру. Привабливою як унікальна гідротехнічна споруда середньовіччя та як рекреаційно-відпочинковий комплекс сьогодні, пам’ятка національного значення – Руська брама – вабить до себе своєю незвіданістю та багатовіковою історією.

molod1.jpg

molod2.jpg

Ссылка на комментарий
Поделиться на других сайтах

  • 2 недели спустя...

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете опубликовать сообщение сейчас, а зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, войдите в него для написания от своего имени.
Примечание: вашему сообщению потребуется утверждение модератора, прежде чем оно станет доступным.

Гость
Ответить в тему...

×   Вставлено в виде отформатированного текста.   Вставить в виде обычного текста

  Разрешено не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отобразить как ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставить изображения напрямую. Загрузите или вставьте изображения по ссылке.

Загрузка...
×
×
  • Создать...